Over Mirjam

Jouw gezondheid is mijn prioriteit

Als orthomoleculair therapeut en geregistreerd darmtherapeut begeleid ik mensen met chronische- en vaak onbegrepen klachten. Mijn missie is om hen natuurlijke- en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen te bieden en samen koers te zetten naar herstel. De darmgezondheid, voeding en leefstijl vormen hierbij de basis.

Mirjam Leemans

 

Ik ben enorm gefascineerd door de functies die alle (voedings)stoffen hebben in het lichaam, de cellen, en welke factoren er allemaal een rol spelen bij gezondheid en het ontwikkelen van ziekte.

Door ervaring met naaste familieleden heb ik gemerkt dat de reguliere medici vaak geen antwoord hebben op wat hun ziekte of aandoening veroorzaakte. Hun behandeling is er veelal ook niet op gericht deze oorzaken op te sporen en weg te nemen. Mijn overtuiging is dat deze ‘wortels’ van ziekte vaak wel te achterhalen zijn en via gezonde voeding, leefstijl en natuurlijke middelen behandeld kunnen worden. Preventie is nog mooier natuurlijk.

Dit gevoel, mijn innerlijke drive, heeft me ertoe gezet om orthomoleculaire geneeskunde te gaan studeren om mijn opgedane kennis in een eigen praktijk te kunnen toepassen.

Waarom kiezen voor Vitamir

 • Nneemt de tijd voor jou, luisterend oor
 • Nuitgebreide anamnese - vragenlijst
 • Nkijkt analytisch naar de samenhang tussen de klachten
 • Nvoeding en leefstijl vormen de basis van het advies
 • Nwetenschappelijk onderbouwd
 • Nadvies op maat

  Opleidingen en bijscholingen

  Medische Basiskennis HBO
  Orthomoleculaire Geneeskunde
  Darmtherapeut opleiding

   

  Masterclass vrouwenhormonen
  Masterclass allergie├źn
  Congres Lyme in de praktijk
  Farmacologie
  Organische zuren

  Neem contact op

  11 + 6 =

  Contact gegevens Vitamir

  Adres

  Beemsterhof 22
  2493 XR Den Haag

  Telefoon

  06 520 330 40